Delft Fringe Fetsival

Please follow and like us:

Afgelopen weekend was Misiconi Dance Company te zien in het Rietveld Theater. De voorstelling #storyteller Loops was onderdeel van het Delft Fringe Festival. Een Gezellig festival waarbij er zo’n 50 podium kunstenaars ruim 400 voorstellingen laten zien. Het festival gaat nog door tot 11 juni. Voor meer informatie klick hier!

De dansers hadden er zin in, maar het was allemaal ook erg spannend. Dit omdat het groepsstuk nog vers en net gemaakt was. In 6 weken hebben de dansers hard gewerkt om van het oorspronkelijke stuk #storyteller, (wat van huis uit een duet is) een groepsstuk te maken. Met 8 dansers is er gewerkt aan het vertalen van de bewegingen en concept. Het oorspronkelijke duet wordt gedanst door een danser in een rolstoel en een danser die staat. Om dit te vertalen naar twee dansers die staan is niet zo makkelijk. Bewegingen worden anders en kwaliteiten worden anders. Maar hoe behoud je de kern van de beweging…

Uiteindelijk is het dan gelukt om in 6 weken een mooi stuk neer te zetten. Het stuk heeft uiteindelijk 5 keer gespeeld op 3 en 4 juni. Met veel plezier en goede energie heeft Misiconi het publiek kunnen inspireren, verrassen, boeien en aan het denken gezet. Het publiek was ontzettend positief en er zijn veel mooie dingen gezegd.

Ik zie liefde op het podium en zoveel zorg voor elkaar
Publiek

Na afloop konden mensen uit de grabbelton een vraag pakken. Deze vraag kon na het lezen in de Ja, of in de Nee emmer gegooid worden. Een kleine onderzoekje waar we later meer over vertellen. Voor nu… GO AND FRINGE ! Nog een week te gaan en genoeg leuks te zien!

© foto’s Delft Fringe Festival door Jurjen Bolsenbroek

 

 

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *