Enquete

Please follow and like us:

Tijdens het Delft Fringe Festival hebben wij een kleine Enquete gedaan en het publiek om hun mening gevraagd. Dit met het doel om mensen aan het denken te zetten en bewustwording te creeeren.

Hoe ging het in zijn werk:
Op het einde van de voorstelling kon het publiek uit de grabbel emmer een vraag kiezen. Er waren 5 verschillende vragen aanwezig en deze konden later in de ja of nee emmer gegooid worden. We zijn erg benieuwd wat er uitgekomen is…

Uitkomst:
Vraag 1: Was je geïnspireerd
95,7 % Ja | 4,3% Nee

Vraag 2: Was je geboeid?
100% Ja

Vraag 3: Heb je wat nieuws gezien?
100% Ja

Vraag 4: Meer integratie in de podiumkunsten?
90,3% Ja | 9,7% Nee
Vraag 5:  Zou je ons vaker willen zien?
95,5% Ja | 4,5% Nee

 

Het valt op dat vragen 1, 4 en 5 een ‘nee’ percentage heeft. Desondanks is het ‘ja’ percentage nog wel erg hoog en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Maar, zeker vraag 4 heeft het hoogste ‘nee’ percentage 9,7%. Is er meer integratie nodig in de podiumkunsten?

Deze kan op meerdere manieren worden opgevat. Integratie op het gebied van werken met verschillende doelgroepen zoals vluchtelingen, jongeren, moeders etc. Maar je kan ook denken aan integratie en participatie van dansers met een beperking direct of indirect binnen de podiumkunsten. Andere zaken waar je aan kan denken is structurele integratie of op projectmatige basis. En de volgende vraag die bij ons op komt is; Hoe vaak heb jij iemand met een beperking op een professioneel toneel zien staan?

We willen graag een dialoog starten en jullie vragen om hoe je hierover denkt.
mail ons of comment op onze facebook post.

 

 

 

 

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *