Vacatures

WIJ HEBBEN 2 VACATURES OPEN STAAN. 

1. DANSERS EN MOVERS GEZOCHT (STAGIAIRE)

2. PRODUCTIE MEDEWERKER (BETAALD) 


1. VACATURE VOOR MOVERS EN TALENTEN: DANSERS, DANSDOCENT MET EN ZONDER EEN (FYSIEKE)BEPERKING STAGIAIRE M/V

Bij Misiconi Dance Company, Rotterdam
Audities: vrijdag 10 januari 2019
van 9:30 – 16:30 uur.
Aanmelden is mogelijk tot 7 januari 2019

Omvang: 2 dagen per week (donderdag, vrijdag) Start: februari 2019
 Periode: februari tot en met begin juli (in overleg)

Misiconi Dance Company (Misiconi DC) is een dansgezelschap dat werkt met dansers met en zonder beperking. Het enige dansgezelschap in Nederland dat structureel werkt met een gemixte groep. Een dansgezelschap met ‘ongelijkheid’ als grootste troef!

Stagiaire m/v

Elke donderdag en vrijdag werken we in onze studio, De Jagerstraat 53 in Rotterdam. We beginnen elke dag met een gezamenlijke training gegeven door een van onze dansers. In de middag werken we aan repetities en nieuwe stukken. In de komende periode gaan wij aan de slag met nieuw werk en beginnen wij een Erasmus+ uitwisseling.
 
Als stagiaire dans je mee in de company dagen en draag je bij aan het Erasmus+ onderzoek. Je bent aanwezig bij de trainingen en repetities in de studio en bij (het voorbereiden van) de voorstellingen. Eigen initiatief wordt aangemoedigd.

Wij zoeken:

 1. Stagiaire danser met een fysieke beperking, veel talent en wilt professioneel worden.
 2. Stagiaire danser met een verstandelijke beperking, veel talent en wilt professioneel worden.
 3. Of je bent 3e of 4e jaars student aan een HBO dansopleiding of al afgestudeerd, richting moderne dans.

Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep van Misiconi DC. Bij Misiconi DC met zijn gemengde dansers is het nodig dat je stabiel en betrouwbaar bent en communicatief en sociaal vaardig. Ook moet je zelfstandig kunnen werken en veel eigen initiatief kunnen nemen. Woonachtig in omgeving Rotterdam is een pré (ook omdat er geen budget is voor het vergoeden van reiskosten).

Kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn:
Belangstellend, Geduldig, Eerlijk, Samenwerken, Zorgzaam, Precies, Fantasie, Orderlijk, Creatief, Betrouwbaar, Oplossingsgericht denken, Blij, Gezellig, Grappig, Zelfstandig, Ervaring. Vooral iemand die zichzelf in een inclusieve setting ziet groeien op lange termijn.

Wij bieden je de unieke mogelijkheid om als danser en/of dansdocent ervaring op te doen met inclusiedans op hoog niveau en te werken met dansers met een fysieke en verstandelijke beperking. We laten je delen in onze kennis en expertise, opgedaan tijdens onze jarenlange praktijkervaring. Misiconi DC is een veelzijdige leerplek met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en zelf performen. Ben je bij Misiconi DC op je plek, dan zijn er bovendien volop doorgroei mogelijkheden. Vergoeding is aanwezig mits de middelen het toelaten.

Wil je in aanmerking komen om auditie te doen, stuur dan voor 7 januari 2019 je CV, motivatiebrief en dansfilmpje (showreel) naar info@misiconidance.nl. We laten je zo snel mogelijk weten of je mee kan doen. De auditie zal bestaan uit een dansles samen met onze dansers, een compositie opdracht en een eigen voorbereide opdracht, over dit laatste krijg je t.z.t. nog meer informatie.

Hopelijk tot ziens op 10 Januari!
Meer informatie: www.misiconidance.nl


VACATURE PRODUCTIE MEDEWERKER
EEN STAGIAIRE MET ERVARING IS OOK WELKOM!

Datum: Per direct, voor lange termijn
Dagen: 6 contact uren in de week

Uren per week

De vacature bedraagt 6 contact uren in de week a 150 euro. Periodiek kan het meer worden. MDC is opzoek naar iemand die zou willen doorgroeien en wil meedenken. Weekelijks wordt er gekeken wat er op de TO DO lijst staat.

Ook gaan wij een Erasmus+ project starten vanaf januari 2019. Hiervoor zullen we jou  3,4,5,6 april nodig hebben en tijdens een festival op 26 juni 2020. Er is budget, dat wordt momenteel uitgezocht.

Vergoeding

We kunnen niet altijd een vergoeding bieden, maar daar streven we als gezelschap wel naar. Projectmatig als er subsidies binnen zijn dan is er wel een budget, mits de middelen het toelaten. De komende 2 jaar gaan gaat Misiconi DC een Erasmus + project starten waarbij we een klein budget hebben voor een productie medewerker.

Wie zijn wij?

Misiconi Dance Company is een inclusief dansgezelschap gevestigd in Rotterdam. Het gezelschap werkt met een grote verscheidenheid aan lichamen onder leiding van Joop Oonk. Inclusiedans is een dansvorm waar dansers met en zonder een beperking samen dansen. De combinatie van dansers van allerlei kunnen, ieder met eigen fysieke en mentale kwaliteiten, leidt tot bijzondere resultaten.

‘Een dansgezelschap met ongelijkheid als grootste troef!’

De voorstellingen zijn vaak beeldend en conceptueel met een cross-over naar digitale media. Het confronteert het publiek met hun vooroordelen over dans en roept daardoor vragen op. Vaak hebben de stukken een maatschappelijk vraagstuk ten grondslag. Duidelijke communicatie, interactie en intermenselijke relaties zijn volop zichtbaar en voelbaar in het werk. Daarbinnen is er een sterk onderzoekend karakter dat voortvloeit uit een langer werkproces, maar ook door het constant bijstellen van concept en bewegingstaal. Misiconi en Joop geloven in samenwerkingsverbanden en dialoog tussen alle partijen die deelnemen aan een werkproces. Het gezelschap is werkzaam op nationaal en internationaal niveau. Misiconi Dance Company heeft onder andere gestaan op FADM, Delft Fringe festival, ADE, Gathered Together Festival, D-CAF Cairo, KIADA Festival, We make the city/ROEF festival en Danceable #2.

Je verantwoordelijkheden

Als productie ben je verantwoordelijk dat de activiteiten bij MDC op rolletjes verlopen. Het proces en de uiteindelijke realisatie rondom een project of voorstelling is daarbij belangrijk. Je regelt en verzorgd wat er nodig is achter de schermen efficient en effectief. Je ziet wat er nodig is op de werkvloer en spring in waar nodig. Je communiceert direct met de artistiek directeur.  

Omschrijving taak:

 • Als productie assistent ondersteun je het werk van Misiconi Dance Company (MDC)
 • Je hebt spierballen en helpt waar nodig met op en af bouw
 • Je hebt desbetreffende ervaring
 • Je bent aanwezig op de voorstellingsdagen en kan op korte termijn beschikbaar zijn
 • Je hebt affiniteit met het werk van MDC
 • Je hebt beschikking over een auto, rijbewijs en een fiets.
 • Kan flexibel werken en vind het ook leuk om een sociale interactie te hebben met de groep.
 • Weet van aanpakken, houdt van regelen
 • Kan zelfstandig werken en keuzes maken
 • Spreekt vloeiend Nederlands, dit is de voertaal
 • Kan goed in het Engels schrijven en spreken
 • Je woont in Amsterdam of Rotterdam
 • Je kunt ook taken rondom floormanager op je nemen
 • Je kunt ook taken van PR en marketing op je nemen
 • het kunnen werken met Eventbrite en organisatorisch vermogen bij het opzetten van events

Heb je interesse?
Stuur je CV, motivatie en een foto naar info@misiconidance.nl