Vacatures

VACATURE VOOR MOVERS EN TALENTEN: DANSERS, DANSDOCENT MET EN ZONDER EEN (FYSIEKE)BEPERKING STAGIAIRE M/V

Bij Misiconi Dance Company, Rotterdam
Audities: vrijdag 18 januari 2018
van 10:00 – 17:00 uur.
Aanmelden is mogelijk tot 15 januari 2018

Omvang: 2 dagen per week (donderdag, vrijdag) Start: februari 2018
 Periode: februari tot en met begin juli (in overleg)

Misiconi Dance Company (Misiconi DC) is een dansgezelschap dat werkt met dansers met en zonder beperking. Het enige dansgezelschap in Nederland dat structureel werkt met een gemixte groep. Een dansgezelschap met ‘ongelijkheid’ als grootste troef!

Stagiaire m/v

Elke donderdag en vrijdag werken we in onze studio, De Jagerstraat 53 in Rotterdam. We beginnen elke dag met een gezamenlijke training gegeven door een van onze dansers. In de middag werken we aan repetities en nieuwe stukken. In de komende periode gaan wij aan de slag met nieuw werk. Werktitel: ‘Do you want to walkie talkie with me’.

Als stagiaire dans je in de nieuwe productie van Misiconi DC werktitel: ‘Do you want to

walkie talkie with me’. Je bent aanwezig bij de trainingen en repetities in de studio en bij (het voorbereiden van) de voorstellingen. Eigen initiatief wordt aangemoedigd.

Wij zoeken:

  1. Stagiaire danser met een fysieke beperking, veel talent en wilt professioneel worden.
  2. Stagiaire danser met een verstandelijke beperking, veel talent en wilt professioneel worden.
  3. Of je bent 3e of 4e jaars student aan een HBO dansopleiding of al afgestudeerd, richting moderne dans.

Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep van Misiconi DC. Bij Misiconi DC met zijn gemengde dansers is het nodig dat je stabiel en betrouwbaar bent en communicatief en sociaal vaardig. Ook moet je zelfstandig kunnen werken en veel eigen initiatief kunnen nemen. Woonachtig in omgeving Rotterdam is een pré (ook omdat er geen budget is voor het vergoeden van reiskosten).

Kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn:
Belangstellend, Geduldig, Eerlijk, Samenwerken, Zorgzaam, Precies, Fantasie, Orderlijk, Creatief, Betrouwbaar, Oplossingsgericht denken, Blij, Gezellig, Grappig, Zelfstandig, Ervaring.

Wij bieden je de unieke mogelijkheid om als danser en/of dansdocent ervaring op te doen met inclusiedans op hoog niveau en te werken met dansers met een fysieke en verstandelijke beperking. We laten je delen in onze kennis en expertise, opgedaan tijdens onze jarenlange praktijkervaring. Misiconi DC is een veelzijdige leerplek met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en zelf performen. Ben je bij Misiconi DC op je plek, dan zijn er bovendien volop doorgroei mogelijkheden. Vergoeding is aanwezig mits de middelen het toelaten.

Wil je in aanmerking komen om auditie te doen, stuur dan voor 15 januari 2018 je CV, motivatiebrief en dansfilmpje (showreel) naar info@misiconidance.nl. We laten je zo snel mogelijk weten of je mee kan doen. De auditie zal bestaan uit een dansles samen met onze dansers, een compositie opdracht en een eigen voorbereide opdracht, over dit laatste krijg je t.z.t. nog meer informatie.

Hopelijk tot ziens op 18 Januari!
Meer informatie: www.misiconidance.nl