Side Kick event

Het Side kick Event is in samenwerking met Stichting BONT in 2016 opgezet. Vanaf 2017 zal Stichting Misiconi dit alleen voortzetten. Het is een dag met veel samenwerking en interessante debatten, erg interessant en uiterst goed voor ons werkveld in de omgeving Rotterdam en eventueel ook landelijk.

Wij staan altijd open voor nieuwe partijen die deze dag willen bijwonen. Wij denken dat wij door middel van samenwerkingen en door het delen van kennis nog meer kunnen betekenen voor de inclusie in en rondom Rotterdam. Stichting Misiconi streeft naar een inclusieve kunst praktijk. Het open van onze deuren en delen van kennis staat hierin centraal. We hopen bruggen te kunnen slaan. Elkaar te inspireren en te helpen. Graag willen wij iedereen in de omgeving van Rotterdam en binnen ons netwerk in contact met elkaar brengen, punten waarop we vastlopen bespreekbaar maken en samen tot oplossingen komen. Met als motto Delen, Discussieren, Dromen!

Deze dag is bedoeld voor individuelen en organisaties die werken met een vorm van inclusie, participatie en diversiteit, denk hierbij aan werken met:
– mensen met een fysieke beperking
– mensen met een mentale beperking
– ouderen
– (ex-)gedetineerden
– hoogbegaafden
– eenzame
– buurtbewoners

Elk Side Kick event is gratis maar niet vrijblijvend. Meld je daarom aan bij Suzanne Lamers. suzannelamers@misiconidance.nl

side kick 005
Marianne Barendsen