Acrobatiek workshop

Please follow and like us:

Om het seizoen af te sluiten was er een acrobatiek workshop georganiseerd van Misiconi DC. Voor alle dansers en mensen die afgelopen seizoen hebben meegewerkt aan de company dagen. En…Wat kan er nou beter zijn dan werken aan balans, vertrouwen, samenwerken, flexibiliteit en kracht. Sanne Hamstra was ingevlogen om de Misiconi groep het een en ander te leren. Sanne is acrobaat en had een super duper workshop waarin er voor iedereen wat wils aanwezig was. 

Eerst werd er gewerkt aan wat simpele trucs, daarna werden ze steeds moeilijker en hoger. Er werd hoger gestapeld. Het vertrouwen in elkaar werd steeds belangrijker. Af en toe hoorde je gekreun en gesteun in de studio, maar niet vanuit vermoeidheid. Iedereen was keihard aan het werk en zette letterlijk zijn beste beentje voor. De studio was gevuld met gegiebel, gejoel en vooral veel enthousiasme.  

Het werken aan acrobatische bewegingen kan erg bijdragen aan je vocabulaire als danser. Vooral in het werken met een partner kun je gaan experimenteren. Hoe ver kun je aan elkaar hangen en kunnen we daar onze balans bij gebruiken? Deze workshop heeft de groep weer volop inspiratie geboden!

bedankt Sanne en tot de volgende keer!

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *