Boekpresentatie Unload to Upload

Please follow and like us:

Afgelopen zondag 10 december was het eindelijk zo ver. Het boek Unload to Upload, handleiding voor een inclusieve danspraktijk werd gepresenteerd. Het event vond plaats in de Stadsschouwburg te Amsterdam. Iedereen verzamelde zich om 16:15 in de Rondtonde. Veel mensen hadden de sneeuw getrotseerd en stonden te popelen om het boek te zien. Maar…

De organisatie, (Joop Oonk en Misiconi Dance Company) hadden iets speciaals in petto. De presentatie begon met het #storyteller duet in de Rondtonde. Na afloop namen de twee dansers de gasten mee naar de Salon. Hier werd er verder gepraat over Unload to Upload. Meerdere mensen hebben een paartje gehouden en verteld over hoe het boek tot stand is gekomen en wat het zo belangrijk maakt. Onder ander hebben Thorsten Blokzijl van Cultuur College heeft gepraat over de blended E-learning die is verbonden aan het boek. Joop heeft een passage voorgelezen uit het boek (blz185) en Nicoline Zemering van het Misiconi bestuur vertelde over de Stichting en het werk dat Misiconi DC doet. Uiteindelijk mocht Adriaan luteijn van Introdans het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Daarna vertelde hij wat over de belangrijkheid van verbinding tussen organisaties.

Tussen door werd er getrakteerd op nog een mooi duet van dansers van Theater LeBelle. Onder leiding van Madelon van Riel. En natuurlijk sloten we af met een heerlijke borrel!

Het boek is nu te koop via info@misiconidance.nl. Ook zal het via bol.com verkrijgbaar zijn en in een aantal boekhandels. Het boek is te koop voor 19,95. De verzendkosten binnen Nederland zijn 3,95

About admin

2 thoughts on “Boekpresentatie Unload to Upload

  1. Graag zou ik wat informatie willen over de 6 training qua data, tijden en locatie Wat een gaaf gezelschap. Ik geef ook dansles aan een groep met verschillende ‘mogelijkheden’ Ik zou graag meer inspiratie willen opdoen om het maximale uit deze groep te halen. Ik geef altijd les op ma t/m donderdag avond maar wie weet kan ik de data van de training.
    Groet,
    Leontine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *