Het BBB Project | ASVZ Wielewaal

Please follow and like us:

Het BBB project is inmiddels alweer 2 maanden aan de gang. Elke week bevinden Daan en Joop zich op de ASVZ locatie Wielewaal en Zorghotel. Het project Interventies in de Zorg is geïnitieerd door Cultuurmij Oost en Rob Boer. Na veel gesprekken en bezoekjes aan de locatie kon dan eindelijk het echte werk beginnen. Samen met alle activiteiten begeleiders is er bij de kick off de BBB naam bedacht. ‘Bewust-Beleven-Bewegen’. Een mooi uitgangspunt! Samen met de activiteiten begeleiders gaan Daan en Joop opzoek naar theatrale en dansante momenten op de vloer. Voor en met de clienten van het Zorghotel en de Wielewaal.

De clienten komen dagelijks naar de ASVZ dagbesteding waarin de activiteiten zeer belangrijk zijn. Iedere begeleider heeft zo zijn eigen groep en ontwikkeld nieuwe activiteiten die aansluiten bij de groep en de clienten. De clienten hebben allemaal een meervoudige beperking waardoor er ook veel individueel gewerkt wordt. Op het moment zijn Joop en Daan er elke week te vinden om mee te lopen, te analyseren, te kijken en aan te dragen.

Joop: ‘Het leuke is, is dat we gewoon binnen kunnen wandelen in een wereld vol wonderen’.

Tot en met mei zijn de twee nog te vinden op de ASVZ, daarna stopt het project niet! Er komt nog een mooi vervolg in 2020, maar dat houden we nog even geheim 😉

Daan: ‘Samen met de begeleiders vinden we mooie inzichten en leermomenten voor ons zelf en voor de clienten’.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *