SHIFT! is begonnen

Please follow and like us:

Inmiddels zijn we alweer bijna 3 maanden bezig met ons Erasmus project, SHIFT! Na twee keer in Leeds op bezoek te zijn geweest rond kerst en oud en nieuw is het onze beurt om komende April iedereen te verwelkomen in Rotterdam. En daar hebben we veel zin in! Alle voorbereidingen zijn in volle gang. 

In de eerste week van April (2 tm 6 april) gaan we het hebben over onze bevindingen vanuit het eerste blok over ‘Alignement en Strength’. Iedereen die lessen volgt bij Misiconi heeft gewerkt met een aantal basis elementen binnen deze thematiek. Het is erg leuk om te zien hoeveel groei er plaats vindt vooral rondom de bewustwording van houding en adem. 

Op het Side Kick Event op 11 April om 16:00 vertellen we meer over onze bevindingen van het eerste blok en de residentie week in april. Talent ontwikkeling is het thema en focus punt van de middag. Het is een gratis event. We vragen je alleen om even te registreren. Klick hier! 

Verder gaan we deze residentie week nog veel meer bijzondere dingen doen. Die week staan er mooie dingen op de planning. Van ontmoetingen tot workshops en work in progress tot voorstelling! Workshops worden onder andere gegeven door Marijke Lips van Codarts en Adriaan Luteijn van Introdans. En de avond van 5 april is er het Mixable Manifest georganiseerd. Alles staat in het kader van talent ontwikkeling voor dansers met een verstandelijke beperking!

Wil je er in de avond van 5 april bij zijn? Regel dan je ticket via deze link 😉 Als je student bent mail ons dan even, dan mag je er gratis in!

Ook hebben we speciale gasten uit Italië! La Mia Misura komt de hele week mee doen en zal op 5 april ook hun werk laten zien. Als laatste zal Suzanne Lamers op 6 april een Mixable Masterclass geven. Deze is voor iedereen toegankelijk. Boek je ticket hier!

We zien er naar uit je te zien op een van onze events!

Groetjes het Misiconi Team 🙂

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *