Uitwisseling met Theater LeBelle

Please follow and like us:

Afgelopen vrijdag kwam Theater LeBelle uit Amsterdam bij ons op bezoek in de Misiconi studio te Rotterdam. De Misiconi dansers begonnen de dag met een repetitie voor het nieuwe werk Walkie Talkie Wilderness. Walkie Talkie Wilderness is de nieuwe interactive locatie voorstelling van Misiconi en daarom erg belangrijk om tussentijds te testen hoe het publiek reageert. In dit geval kon de LeBelle groep ons feedback geven op het werkproces. LeBelle kwam om 13:00 aan. Een warm welkom met thee en koffie stond klaar. Na een korte introductie van alle dansers en acteurs kon de dag beginnen.

        

Na ongeveer 15 minuten kijken naar Walkie Talie Wilderness werd er nog even terug gereflecteerd op wat iedereen allemaal gezien had. Hier kunnen we helaas nog niet te veel over vertellen, dat moet nog even geheim blijven 😉

Eindelijk was het zo ver en de gezamenlijke les kon beginnen. Hannah Zwaans, de stagiaire van Misiconi gaf deze heerlijke swingende training. Samen lachen, leren, beleven en natuurlijk dansen stond centraal. In de korte improvisatie oefeningen hebben we elkaar goed leren kennen.

        

Na de les hadden we een korte pauze en begonnen we met een creatief lab. Dit is een aaneenschakeling van oefeningen die choreografisch ingezet kunnen worden. Hannah en Joop hadden wat oefeningen geselecteerd die de afgelopen tijd veel in de studio zijn gebruikt. Het is altijd leuk om deze te delen met nieuwkomers en te zien wat voor een mooie dingen hier uitkomen. Tussendoor hebben we deze ook aan elkaar gedeeld.

        

Afsluitend in een kringen vroegen Joop ieder een of twee worden op te noemen die relatie hadden tot de dag. Hieronder een opsomming van een aantal; Samenwerken, samen, mooi, andere manieren, anders, energie, spontaan, openheid, vriendschap, liefde, nieuw en leren.

 

 

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *