Unload to Upload training

Please follow and like us:

De Unload to Upload training komt inmiddels aan zijn eind. 18 juni sluiten we de training af door middel van een SIDE KICK Event. Het SK event is in 2015 in het leven geroepen om verschillende partijen samen te laten brengen. Om te delen, discussiëren en te dromen. Door verschillende mensen bij elkaar te brengen hopen we het inclusie netwerk te vergroten en samenwerkingsverbanden te versterken.

 

Deze doelstelling past perfect bij de doelstelling van Unload to Upload training en daarom leek het ons een goed idee om het SK event en de training samen te voegen. We delen op 18 juni onze bevindingen. Elke cursist heeft een mini onderzoek gedaan naar een interesse gebied naar haar of zijn keuze.

In de Unload to Upload training zijn we in het totaal hebben 12 weken bezig geweest. Met een kleine groep van 3 cursisten zijn we om de week (6x) fysiek bij elkaar gekomen. De training bestaat uit een Blended E-learning. In de fysieke sessies hebben we literatuur en opdrachten besproken en hebben we natuurlijk met de praktijk gedeeltes uit het boek doorgenomen. In deze 12 weken heeft de groep zich verdiept in de basis principes van dansvaardigheden voor een inclusieve dans les.

 

Er is gewerkt aan onder andere persoonlijke doelen, praktijkvoorbeelden en compositie opdrachten. Door met elkaar te delen hebben we elkaar kunnen inspireren. In spanning wachten we de resultaten van de mini onderzoeken af. Ben jij er ook bij om te delen, discussiëren en te dromen?!

  

Wil je ook naar het SIDE KICK event komen? Lees dan hieronder meer informatie en meld je even aan via info@misiconidance.nl

side kick event

 

Wil je op de hoogte blijven van de training? Bezoek dan onze facebook pagina

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *