Voorstelling Sportieve Handy’s

Please follow and like us:

Sportieve Handys trakteert u op een avond gezelligheid, dans en netwerken!
Sportieve Handys en Misiconi werken samen!

Dinsdag 27 juni
19:30, begin
20:00 – 20:20 dansvoorstelling
Toegang: GRATIS

Theater de Baroeg
Spinozaweg 300
3076 Rotterdam

Sportieve Handys verzorgt dit jaar al 13 jaar een plek waar iedereen kan sporten en dansen. Mensen van allerlei kunnen werken hier aan een gezonde conditie, goede motoriek en krachtige spieren.

Nu is het precies een jaar geleden dat Stichting Misiconi  en de Sportieve handys gingen samenwerken in de danszaal. Stichting Misiconi zet zich middels community lessen op verschillende locaties in om iedereen aan het dansen te krijgen. Daarnaast is Misiconi Dance Company een dansgezelschap waar mensen met en zonder bewerking op een professionele manier samen dansen, choreograferen en optreden onder leiding van Joop Oonk.

Sinds een jaar werkt Suzanne Lamers, docent bij Misiconi, met de dansers van de Sportieve Handys aan expressie, creativiteit en danstechniek. De overgang van Zumba naar moderne dans was niet gemakkelijk, wel heeft iedereen erg veel geleerd en genoten. Nu willen de dansers graag laten zien waar ze aan hebben gewerkt en wat ze allemaal kunnen.

Een avond waarin u kennis kan maken met onze sporters en dansers, waarin u kunt genieten van een voorstelling en waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten.
Om aan te melden stuurt  u een mail naar handys@planet.nl, dit gelieve vóór zondag 25 juni. Entree ticket is niet nodig en de toegang is geheel gratis!

Uiteraard mag u anderen meenemen en uitnodigen voor deze unieke avond in Rotterdam! Wij hopen u te zien op dinsdag 27 Juni !

Met vriendelijke groet,
Annemarie Uitjens

Directeur
Sportieve Handys
www.sportievehandys.nl
www.misiconidance.nl 

pastedImage.png

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *