Trainingen in huis

IMG_9192

Misiconi A less

9:00 – 10:00
Beginnende dansers kunnen instromen in de Misiconi A les. Basis dansvaardigheden en de eigen Misiconi werkwijze worden aangeraakt. De docent begeleid je stap voor stap. De les is toegankelijk voor iedereen. In de A en B les werken we met de IRIS training van Stopgap Dance Company.

“Ik heb bij Joop veel nieuwe danspassen geleerd; ook fijn dat ik samen met leeftijdsgenoten kan dansen.” vertelt Susanne van der Staak

IMG_9597

Misiconi B less

10:00 – 11:15
Voor de meer gevorderde danser is er een zgn. ‘intermediate’ Misiconi B les. Hierin gaan we dieper in op de dansvaardigheden en trainen we ook de daarbij benodigde concentratie. Zelfstandig werken wordt aangemoedigd. In de A en B les werken we met de IRIS training van Stopgap Dance Company.

D72_1950

Misiconi C Creative Lab

11:30 – 13:00
In het Creatief Lab gaan we een stap verder. We experimenteren en werken aan creatieve opdrachten die kunnen worden uitgewerkt tot vaste choreografieën. Ook werken we aan dingen die aandacht nodig hebben in de dans training.

patrick handstand

Company & producties

Wil je meer met dans en zou je eventueel een professionele danser willen worden? Dan  kom je in aanmerking voor een stage en trainingstraject.

Misiconi gaat uitbreiden met 1 dag per week. Hou jij van dansen, heb jij een beperking fysiek of verstandelijk en wil je eventueel professioneel danser worden. dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met professionele dansers ben je de hele dag in de dans studio aan het werk. De company dagen zijn op donderdag en vrijdag.

We beginnen 1 september met onze trainingen van 9:00/10:00- 17:30 bij studio TangoWorks te Rotterdam. Kosten bedragen 91 euro p.d. Wil je mee doen mail dan naar info@misiconidance.nl

IMG_9174

Workshops & masterclasses 

Misiconi Dance Company geeft regelmatig workshops en masterclasses in binnen- en buitenland om dansers kennis te laten maken met de fascinerende mogelijkheden van inclusiedans. Kijk op onze website www.misiconidance.nl of mail naar info@misiconidance.nl voor een actueel overzicht.

IMG_9218

Subsidie mogelijkheden

In sommige gevallen is een bijdrage in de kosten van de lessen mogelijk. Bijvoorbeeld via SportMEE, het Jeugdsportfonds en het Persoonsgebonden Budget. Voor vragen: mail naar info@misiconidance.nl.