MenuSluiten

SHIFT! is begonnen

Inmiddels zijn we alweer bijna 3 maanden bezig met ons Erasmus project, SHIFT! In het SHIFT onderzoek gaan we met Europese partners opzoek naar een nieuwe methodiek voor dansers met een leerachterstand, verstandelijke beperking en autisme. Je kunt het project volgen op www.shiftdance.eu

Na twee keer in Leeds op bezoek te zijn geweest rond kerst en oud en nieuw is het onze beurt om komende April 2019 iedereen te verwelkomen in Rotterdam. En daar hebben we veel zin in! Alle voorbereidingen zijn in volle gang.

In de eerste week van April (2 tm 6 april) gaan we het hebben over onze bevindingen vanuit het eerste blok over ‘Alignement en Strength’. Iedereen die lessen volgt bij Misiconi heeft gewerkt met een aantal basis elementen binnen deze thematiek. Het is erg leuk om te zien hoeveel groei er plaats vindt vooral rondom de bewustwording van houding en adem.

Tijdens deze residentie week gaan we nog veel meer bijzondere dingen doen. Die week staan er mooie dingen op de planning. Van ontmoetingen tot workshops en work in progress tot voorstelling! Workshops worden onder andere gegeven door Marijke Lips van Codarts en Adriaan Luteijn van Introdans. En de avond van 5 april is er het Mixable Manifest georganiseerd. Alles staat in het kader van talent ontwikkeling voor dansers met een verstandelijke beperking!

Ook hebben we speciale gasten uit Italië! La Mia Misura komt de hele week mee doen en zal op 5 april ook hun werk laten zien. Als laatste zal Suzanne Lamers op 6 april een Mixable Masterclass geven. Deze is voor iedereen toegankelijk.

Alle bevindingen worden op 25, 26 en 27 juni 2020 gepresenteerd in de vorm van een festival. het Mixable festival wordt in samenwerking met Codarts gehost en we hebben er nu al heel veel zin in. Op onze Facebook pagina blijf je op de hoogte van al onze events!

Groetjes het Misiconi Team 🙂