MenuSluiten

Het Coronavirus, in tijden van nood!

Iedereen is inmiddels op de hoogte rondom al het nieuws over het Coronavirus. Helaas sluiten wij onze deuren tot 5 april. Dat betekend geen activiteiten en geen danstrainingen voor zowel de mensen die in de vrije tijd bij ons dansen, als alle professionals waarmee wij voorstellingen maken.

Maar niet getreurd, want we gaan er alles aan doen om jullie tegemoet te komen in je portie kunst en cultuur de komende maand! In deze blog lichten wij een aantal websites uit die super leuk zijn om te kijken in tijden van veel thuis zitten. Ook is het heel bijzonder, want het gebeurd niet vaak dat je vanuit thuis al deze producties en voorstellingen kan zien.

Omdat niet iedereen zo’n groot budget te besteden heeft deze maand hebben we ons gefocust op de leukste en goedkoopste online platforms.

Veel kijk plezier!

MAAS TV: Kijk toff voorstellingen samen voor jong en oud!

Voorstellingen gemist: Veel verschillend aanbod, de eerste 14 dagen gratis!

On the boards TV: Gratis Experimentele en internationale voorstellingen kijken!

Theaterflix: Netflixen maar dan voor alle podiumkunsten fans!