MenuSluiten

COVID-19 Nieuws

Het Coronavirus

Op 31 maart heeft de regering besloten de maatregelen om te voorkomen dat het Coronavirus zich uitbreidt tot 28 april te verlengen.

De sociale afstand, het samenscholingsverbod van meer dan 3 personen en het moeten werken vanuit thuis hebben impact op de Stichting.

De gezondheid van onze klanten, dansers en andere relaties staan voorop. Maar natuurlijk willen we ook zoveel mogelijk ons steentje bijdragen aan het stoppen van het Coronavirus.

De locaties blijven dus tot 28 april in ieder geval gesloten.Dat betekent geen activiteiten en geen danstrainingen voor zowel de mensen die in hun vrije tijd bij ons dansen als alle professionals waarmee wij voorstellingen maken.

We zitten echter niet stil

  • Joop Oonk is de Corona crisismanager. Zij houdt de uitvoering van de maatregelen in de gaten en ontwikkelt samen met de dansers alternatieven. Je kunt haar altijd bellen met vragen of tips op haar mobiele nummer: 06 44366146. Je kunt ook terecht bij info@misiconidance.nl
  • Er wordt contact gezocht met alle ouders, begeleiders, cliënten en dansers om te inventariseren welke wensen en voorkeuren er zijn. We zullen ons uiterste best doen om deze wensen uit te voeren, bv via online lessen en trainingen, video’s, beladvies etc.
  • We werken een online platform uit voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in en met dans
  • We gaan er alles aan doen om jullie tegemoet te komen in je portie kunst en cultuur de komende maand! We lichten een aantal websites uit die erg leuk zijn om te kijken in tijden van veel thuis zitten. Ook is dat het heel bijzonder omdat het niet vaak gebeurt dat je vanuit thuis al deze producties en voorstellingen kunt zien.Omdat niet iedereen zo’n groot budget te besteden heeft focussen we ons op de leukste en goedkoopste online platforms.
  • We zijn in overleg met onze partners in projecten om te bespreken of bv festivals kunnen worden verplaatst, welke activiteiten online kunnen
  • Op de website zal regelmatig een update te zien zijn

Voor meer informatie over de maatregelen

www.rijksoverheid.nl/corona
Landelijk informatienummer: 0800-1351
RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
Erasmus +: https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/health/coronavirus-response_nl

The secret of change is to focus not on fighting the old, but on building the new