MenuSluiten

Dans de zomer door

Het is alweer juli en volop zomer. Door COVID-19 is en blijft er veel onzekerheid en nu bij een tweede golf komt die onzekerheid weer terug. Daarom leek het ons leuk om wat zomerse tips voor jullie op een rijtje te zetten. Veel van onze dansers gaan niet op vakantie of gaan een paar dagen weg in eigen land. Hoe leuk is het dan om verrast te worden met toffe ideeen voor deze zomer.

Hierbij 5 tips voor een zomerse top vakantie

Maak je eigen dans playlist voor elke mood en activiteit
Afspeellijsten voor elke type stemming kunnen de toon zetten voor de output die je maakt. In plaats van nummers op shuffel af te spelen, kun je afspeellijsten maken die de creativiteit goed laten stromen.

Vind onderwerpen waar je interesse ligt
Hou je van film, psychologie of kunst? Verzamel interessante artikelen, video’s en inhoud online over onderwerpen die jou interesseren en gebruik dit ter inspiratie!

Doe snelle en korte workouts!
Oefening houdt je fit en geeft je de broodnodige endorfine-kick om je meer gepompt te maken om het werk af te maken. kijk op

Breng structuur aan in je dag
Thuis blijven kan leiden tot urenlang eindeloos uitstelgedrag. Stel tijden in waarop je aan de slag gaat en doelen voor jezelf stelt.

Ga leuke dingen doen moet vrienden
Thuis zijn is geweldig, maar je kunt jezelf niet voor altijd geïsoleerd houden. Ga af en toe naar buiten om je perspectief op te frissen en de creatieve sappen te laten stromen door in gesprek te gaan met anderen.