MenuSluiten

Gallery

Wij doen veel mooie projecten, zowel op locatie als in het theater. Heb je vragen over onze producties, neem dan contact met ons op.

Goed bedacht, goed gespeeld, vol overgave, kracht en eerlijkheid!

MASKS

Masks is een wandelende voorstelling van 15 minuten. Masks is een spel met emoties en non-verbale communicatie die zich uiten in een gezicht en in een masker. De voorstelling is toegankelijk voor de hele familie. De Gemeente Rotterdam heeft Masks gesubsidieerd.

Walkie Talkie Wilderness

Walkie Talkie wilderness is een interactieve voorstelling op locatie met een duur van 45 minuten. De voorstelling gaat over communicatie en machtsverhoudingen. Het stuk is gesubsidieerd door Prins Bernhard Cultuur Fonds, VSBfonds, Handicap NL, Amsterdams Fonds Voor De Kunsten (AFK) en Gemeente Rotterdam.

This Situation

This Situation is een korte voorstelling van 10 minuten. Het stuk is geïnspireerd op het werk van Jesper Just. Drie jonge dansers die jeugdigheid uitstralen komen op en vormen gekaderde beelden die vloeiend in elkaar overgaan. In het werk van Just staat de rol van stereotypering vaak centraal, evenals de relatie met elkaar en met de gebouwde omgeving. Bekijken en bekeken worden en hiermee het perspectief veranderen. In het werk van het trio komt een duidelijke esthetiek terug die gelijkenis vertoont met het gelikte videowerk van Jesper Just.

Flirt Fantasies

Flirt Fantasies, what do you think when you look at me? is een 30 minuten durend stuk dat is opgebouwd uit drie scenes. Flirt Fantasies gaat over intermenselijke relaties. Over communicatie en over interactie of het ontbreken daarvan. Vervreemding van jezelf en van de ander liggen op de loer. Vooral als er ook verliefdheid in het spel is. Vervolgens begint het spel der liefde met al zijn spelregels en restricties. Het spel van aftasten, van zoeken naar vrijheid, van het overwinnen van onzekerheid.

#storyteller

Storyteller is een 10 minuten durend duet op locatie. Het stuk is een diepgaand en origineel onderzoek naar het verkennen van elkaar en de mogelijkheden van de rolstoel. Tekstuele en audiovisuele inspiratiebronnen zijn omgezet in beweging, zonder een evidente verhaallijn. De dans zet de fantasie van de toeschouwers in beweging. Zij worden zelf de ‘storytellers’ en delen hun verhaal op Instagram, Facebook en Twitter met de hashtag #misiconistoryteller

Science of the heart

Een videoclip gemaakt in opdracht van Majestique. Geïnspireerd op Ode aan de Plastic zak. Het eerste Misiconi stuk.